Emeryt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lubię czasami ecodriving jak się nie spieszę, przyjemnie zrobić 1500km na jednym baku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mój record
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale, jak jade do PL, 1800km trasa Derby-Gdańsk to mam średnią 150km/h, czyli 180 trzeba dusic pawie cały czas, 900km na baku robie(jedno między tankowanie)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio jak lało cały czas to nic mnie nie wyprzedziło bo powyżej 150km/h to śmierć w oczach, tak lało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. żadne sportowe auto na szerokich oponach nie poleci w ciężkim deszczu więcej niż Mondeo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ta poduszka to raczej od palenia gumy na dziurawym asfalcie