View Single Post
Stary 03-10-2010, 20:48   #292
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Zlot w Bieszczadach?

Cytat:
Napisał Anabela Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maestro, to masz rację... Jeśli chcecie nas tym poczęstować, to wypróbujcie najpierw sami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żeby by się nie potruli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie bójcie żaby... wszystko będzie przetestowane przez komisję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Maestro czyli jak zobaczę łunę światła z okolic opola , mam wiedzieć żeście przeholowali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nieeee tam, jak będzie za duża łuna, to się ludziom powie, że próby na przyszły festiwal w Opolu się zaczęły, co by za dużo chętnych nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Triam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to się piszę... jakby co mój czas dojazdu to 5-6h. jeszcze nie wiem czi się pojechać w piątek, czy w sobotę
jakby co to lecimy w pt, bo pokój na cały łeekend all inclusive i takie tam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem