View Single Post
Stary 04-10-2010, 13:14   #57
Josh
ford::average

Model: Ford Mondeo mkV Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 150km/180km
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Stuki w układzie kierowniczym..lub zawieszeniu

Cytat:
Napisał Cezar77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie słychać było tylko stuki, ale nie wykluczone że jak guma na wahaczu będzie zużyta to cały wózek będzie pracował i obcierał, wtedy będzie właśnie odczucie że karoseria sobie a zawieszenie sobie. Zobacz dokładnie, bo ja mam nalatane 180 tys. i Maglownica jest ok. Ja obstawiam podstawowe rzeczy czyli końcówki, tuleje, stabilizatory. Jeśli naprawdę to masz ok to wtedy szukaj coś bliżej maglownicy.
Właśnie, karoseria sobie, zawieszenie sobie, nawet na brukowej drodze da się odczuć to pływanie.
W tym tygodniu zaprowadzam auto do mechanika, dam mu znać o tym i on mi wtedy sprawdzi co i jak. Mechanior mówił, że nie wszystkie usterki maglownicy dają się zregenerować. Koszty regeneracji wahają się w granicach 500-700 zł, za to nowa to wydatek około 1500 zł.
Wspomnę, że auto nie ściąga na idealnie prostej drodze i dobrze trzyma w zakrętach przy prędkości 120-140 km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Josh jest offline   Odpowiedź z Cytatem