View Single Post
Stary 04-10-2010, 13:55   #52
adrianszef
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Wymiana sprzęgła+dwumasa i przejechanie 1200 km zaledwie !!!

Cytat:
Napisał muli9 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AD.4 bardzo ciekawe ze w temacie i opisie aukcji jest 6 biegowa skrzynia a pozniej wspominaja o 115KM.
Ad.3 Jesli chodzi o objawy to mysle ze nie ma co wywolywac na sile wilka z lasu to ze cos tam czasem slychac to szkoda sobie zawracac glowe, dopiero jesli to sie stanie uciazliwe i bedzie przeszkadzac w eksploatacji to mozna sie zastanawiac
AD.2 nic nie pada w 5 minut takze spokojna glowa nawet da sie z tym jezdzic tylko wstyd jak sie cos tlucze albo piszczy tak ze sie ludzie ogladaja

ten temat tez moze pomoc bo jest bardzo podobny

http://forum.fordclubpolska.org/show...=22365&page=13

tak sie tez teraz zastanawiam czy zamiast kompletu LUKa na ktorym obecnie jezdze nie wzial bym teraz SACHSa, jakies to kolo wydaje sie solidniejsze
No przeszkadza troszkę - piszczy coś rzęzi tłucze się. Faktycznie wstyd, fura dla oka ładna a tu taki babol, niestety trochę jak dla mnie to duży wydatek i nie wiem co robić. Zauważyłem że przez ostatni miesiąc objawy się dosyć mocno nasiliły. Wszystko stuka coraz głośniej i częściej. Wcześniej nie zawsze to występowało. Właśnie co do aukcji to nie wiem czy mam ten komplet kupić. mam dylemat. Dodam że na mechanice się za bardzo nie znam
adrianszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem