Temat: [Focus 2004-2008] Ile powinien palic 1.6 tdci 109 km
View Single Post
Stary 04-10-2010, 20:08   #45
Corleon
ford::average

Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1.6 TDCI (115KM)
Rocznik: 2011(rej w 2012)
Domyślnie Odp: Witam. ile powinien palic 1.6 tdci 109 km

hehehe...String...miło mi słyszeć(a raczej czytać), że nie jestem samGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Też właśnie tak sobie pomyślałem, że ten 90KM silnik niedomaga w mieście i dlatego spalanie jest jakie jest...no ale cóż...może odwdzięczy się bezawaryjnością(w końcu podobno turbina bez zmiennej geometrii jest trwalsza;p);D

Cobretti...powiem Ci, że jeździ się o wiele przyjemniej. Jest troszkę głośniej bo wiadomo, że wyższe obroty, ale silniczek jest dynamiczniejszy, a wbrew pozorom spalanie jest zdziebko mniejszeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz chlastam się po twarzy za to, że od początku tak nie jeździłem i sam na to nie wpadłem, no i jak to zauważyliście, katowałem silnik. Ale człowiek uczy się na błędach, gdyby nie ta cała sytuacja to bym nie zmienił stylu jazdy...na lepszyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Także...piwo dla Ciebie CobrettiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [szkoda tylko, że ja nie mogę pić;/]