Cytat:
|
Witam. Chce zmienić Fotele na skórzane.
Mam zwykłe fotele , tylko fotel kierowcy ma podnoszenie elektryczne.
Mam Pytanie czy jeżeli kupie fotele z pełną elektryką dla pasażera i kierowcy to wystarczy że kostki podłącze i będzie działać.
Fotel kierowcy na pewno ma podłączone jakieś zasilanie bo ma podnoszenie a pasażera?
I jeżeli fotele mają podgrzewanie i wentylacje a ja mam całą instalacje do podgrzewania to wystarczy że podepnę nowe fotele kupie włącznik podgrzewania/wentylacji i będzie działać?
Proszę o pomoc bo jutro mam dać odpowiedz na temat tych foteli.
|
sprawdź czy do wtyczki pod fotelem idą te same i w tej samej ilości przewody, będziesz miał odp odnośnie elektryki, co do podgrzewania, pytanie jaki masz włącznik podgrzewania foteli, czy z regulacją mocy podgrzewania czy bez, bo po którymś roku były montowane fotele z czujnikami i włączniki były z regulacją ogrzewania, i nie da rady połączyć opcji przed liftem z poliftem
Cytat:
|
Witam, a ja mam pytanie typu podgrzewania siedzeń. Mam u siebie pół skórę pół welur, nie mam podgrzewanych siedzeń i tego mi bardzo brakuje. Czy jest możliwość zrobienia w nich podgrzewanie/wentylację?? Jeżeli tak to jak ??? Rozpruwa się je wtedy i wkłada matę grzewczą ?????? No i co do mat grzewczych... jakie kupić??? jeżeli ktoś byłby tak miły to proszę o jakiegoś linka na allegro lub coś innego żebym mógł zobaczyć i porównać. Dodam że mam Mondeo z 2004r po LF, TrendX.
POZDRAWIAM
|
poszukaj na forum, jest temat odn zakładania mat i nawet były zdjęcia jak to robić no i opisywane z jakiego auta kupić maty bo fordowskie nawet na allegro były drogie