Temat: [Mondeo 2000-2007] zamiana zwyklych foteli na skorzane
View Single Post
Stary 06-10-2010, 20:12   #32
KrzychuK
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 2003/04
Domyślnie Odp: zamiana zwyklych foteli na skorzane

Cytat:
Napisał maestro06 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sprawdź czy do wtyczki pod fotelem idą te same i w tej samej ilości przewody, będziesz miał odp odnośnie elektryki, co do podgrzewania, pytanie jaki masz włącznik podgrzewania foteli, czy z regulacją mocy podgrzewania czy bez, bo po którymś roku były montowane fotele z czujnikami i włączniki były z regulacją ogrzewania, i nie da rady połączyć opcji przed liftem z poliftem

poszukaj na forum, jest temat odn zakładania mat i nawet były zdjęcia jak to robić no i opisywane z jakiego auta kupić maty bo fordowskie nawet na allegro były drogie
Maestro auto mam po lifcie fotele mam zamiar kupić także te polifcie. Więc Myślę zakupić włącznik grzania ten z regulacją ( bodajże 5-stopniową) Patrzyłem na allegro i tak średnio 150zl . Tylko same na grzanie a nie widziałem tych z jeszcze wentylacją ( a takie fotele mam do kupna) Więc myślę że jak podłącze ten włącznik ( kostkę w miejscu gdzie ten włącznik ma być mam podprowadzoną i przy kostce przy fotelu też są kable do grzania) to powinno to zadziałać. Dobrze myślę.?
KrzychuK jest offline   Odpowiedź z Cytatem