View Single Post
Stary 07-10-2010, 12:27   #70
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Buja tyłem na nierównościach dlaczego ??

Cytat:
Napisał 00lukas00 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podejrzewam że Sachs bardziej dba o renomę własnej nazwy niż Motorcraft, pomyślcie zanim coś napiszecie !!!
No właśnie pomyślałem i zdania nie zmienie.
Oczywiście że Sachs dba o własną renomę i własnie dlatego zarówno dla Forda (motocraft) jak i pod własną marką wypuszcza produkty o wysokiej jakości - przechodzą tą samą kontrolę jakości, a różnica w cenie wynika tylko i wyłącznie z narzutu Forda. Oczywiście zdarzają się jednostkowe przypadki wadliwych egzemplarzy, ale tak jest ze wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podobnie jest z Bilstein`em, KYB itp. KONIEC OT z mojej strony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Lasko1990 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A powracajac do tematu panowie ktorzy maja/mieli ten problem co pozmienialiscie i jak efekty ??
Ja już wcześnie opisywałem moje doświadczenia. Pojechałem do stacji diagnostycznej na "shaker`a" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (wiadomo o co chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) + oględziny przez człowieka w kanale (pod autem). Diagnoza: amory tył do wymiany (szczególnie prawy - 14%) wraz z gumami stabilizatora (te dwie gumy za 10-30 zł szt.) oraz łączniki stabilizatora (całe metalowe z gumą, zero plastiku - z plastikowymi elementami nie sprawdzają się w PL), chociaż niby mogłyby jeszcze pare tys km pohulać, ale ja mam zwyczaj ze wymieniam je przynajmniej raz w roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pragnę nadmienić ze przed tą wymianą autko strasznie zarzucało tyłem i było mało przewidywalne w prowadzeniu ...