Temat: [Focus 2004-2008] Jakie głośniki na tył?
View Single Post
Stary 14-10-2010, 11:37   #12
pawelolszewski
ford::average

Imię: Paweł
Model: EDGE
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2018
Domyślnie Wybór głośników

Witam

Mam Focusa z radiem sony MP3 i chciałbym wymienić sobie przednie głośniki. Na początku miałem plany aby przód podłączać pod wzmacniacz ale jak wszyscy wiemy jest z tym sporo roboty. I tak sobie teraz myślę czy to radyjko pociągnęło by na przykład głośniczki hertza dsk165?? może ktoś u siebie posiada takowy zestaw i może przekazać mi swoje odczucia??w ostateczności może jakaś sugestia jaki głośniczek by dobrze zabrzmiał pod samym radiem. Od razu mówię że nie mam zamiaru zmieniać radia(względy wizualneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Nigdzie nie mogę znaleźć żadnych danych na temat tego radia, chodzi mi głownie o moc RMS.. W sony niestety nic nie wiedzą w fordzie już tym bardziej. Muzyczka której słucham to głownie DnB czasami jakiś spokojniejsze rytmu (chillout jazz).
Głośniki fabryczne po wygłuszeniu drzwi zaczęły mi kaleczyć bas stąd chęć zmiany. w bagażniku i tak mam zamiar wstawić subwoofer podpięty pod wzmacniacz, więc może udało by mi się uniknąć kablomani z przednim zestawemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z góry dzięx za sugestieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pawelolszewski jest offline   Odpowiedź z Cytatem