View Single Post
Stary 15-10-2010, 20:48   #1167
wojtbf1
F1 fan

Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: komputer paliwowy dodanie opcji w benzynie i dieslu

Cytat:
Napisał 12345mario Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Np. po tym, ze tylne lampy w dolnej części mają listwę chromowaną, a przedni zderzak w dolnej części to tzw. "plaster miodu".
Jak już się tak bardzo czepiasz szczegółów to wiedz że można trafić rok 2006 który nie ma tego plastra miodu, i dodatkowo listwy na drzwiach (brak charakteryzuje modele po drugim FL)......
Cytat:
Napisał wojtbf1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moje poprzednie mondeo MK3 było z 2005 roku więc po pierwszym FL-u
Nie napisałem tu że pierwszy FL był w 2005 r. .....jedynie to że już ten FL mój mondek przeszedł.....
Cytat:
Napisał wojtbf1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
drugi był w 2006.
tutaj faktycznie może i się pomyliłem ale napisałem to właśnie dlatego że osobiście natknąłem się podczas poszukiwań MK3 na roczniki 2006 ale wyglądające jak modele przed 2 FL ......

Przepraszam za OT......
A wracając do tematu.....jeśli mamy mondka po pierwszym FL-u z kompem ale bez chwilówki to na pewno uda się tą opcję wgrać bez żadnego problemu.....
Cała operacja u gościa w Czeladzi trwała....2 min.
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[B]Było MONDEO MK4 2.0 TDCi Titanium X....był S-MAX 2.0 240KM Titanium S ...czas na nowe..[B]
wojtbf1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem