Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony zimowe - jakie...?
View Single Post
Stary 17-10-2010, 13:43   #240
cinus
ford::average

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Opony zimowe - jakie...?

Cytat:
Napisał ace2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dayton, opona mocno ekonomiczna dla wogole niewymagajacych. Jaka cena taka tez jakosc, osobiscie szkalbym lepszych producentow.
Co znaczy dla niewymagających? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wyobrażam sobie jazdy samochodem w takiej zimie jak ostatnio powyżej 90km/h na autostradzie, a powyżej 50km/h w mieście. Więc mi się wydaje że jest to opona dobra. Nie pokonuje nie wiadomo jakich dystansów.

I co możesz zaproponować?
Moja jazda ogranicza się tylko do miasta, dużo jeżdżę po mieście bo tak mam pracę (nie jestem dostawcą pizzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gazet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. itd oraz nie jestem przedstawicielem) . Dwa razy w miesiącu odwiedzam rodzinę poza Szczecinem.

Ostatnio edytowane przez cinus ; 17-10-2010 o 13:46
cinus jest offline   Odpowiedź z Cytatem