Witam.
Padło mi turbo w Mondeo mk3 tddi 115 KM i poszukuje używki ponieważ nie uzbierałem jeszcze na nową turbinkę z powodów ciągłych wydatków na ten samochodzik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (regenerowany szmelc nie wchodzi w rachubę) ponieważ już jestem po takim zabiegu. Mam Garretta GT 1749V zmienna geometria łopatek sterowana podciśnieniowo. Czy tak samo wygladające turbo z modelu tdci będzie pasowało do mojego samochodu, bez względu na rocznik. Pytam ponieważ na allegro można dostać za takie same pieniądze turbo od tdci z lat np. 2005. Tddi były produkowane do 2003, wiec turbina używana z młodszych roczników była by dla mnie rozsądniejszym wyborem. Dzwoniąc za nową turbosprężarka po sklepach, dowiedziałem się, że tylko z mojego rocznika i modelu będzie pasować do silnika. Proszę o wypowiedzenie się osób znających się w temacie?
domniemam, że to wszystkie osoby z tego forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.