Witam wszystkich dogrzewających się oraz próbujących się dogrzać.
Na początku podziękowania dla wszystkich piszących, bo to dzięki Wam podłączyłem dzisiaj swój dogrzewacz D5WZ jako postojowe, jeszcze na włącznikach ale już obmyślam jakieś podejście na pilota oraz podłączenie klimatronika. Dzisiaj 4 godziny cięcia przewodów, lutowania, rozkręcania mierzenia i odpalił.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Teraz myślę o jakiejś centralce 2-4 kanałowej lub jeszcze nie wiem co,na razie cieszę się z tego co mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Mam jednak parę pytań-
1.czy mogę podać jednocześnie nap. na pin6i7 dogrzewacza(teraz mam dwa oddzielne włączniki) i czy zablokuję sterownik pieca jak tak zrobię?
2.Czy ktoś rozkminił podłączenie klimatronika i dmuchawy przy bezpiecznikach-jak tak to poproszę opis-na tej niemieckiej stronie
http://www.sgaf.de/node/84072 chyba jest coś nie tak albo jestem cienki.
3.a może mogę wykorzystać przewód z pina 8 pieca- u mnie wychodzi z pieca do kostki czarno-biały i nie jest podłączony dalej, podobno włącza nawiewy.
Było by fajnie jak by ktoś podpowiedział.