View Single Post
Stary 25-10-2010, 10:26   #422
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Zlot w Bieszczadach?

Cytat:
Zdjęć mam około 400 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., wszystkie trafią na serwer(wyślę je za 2 tyg jak będę u Ameczów,bo u mnie upload jest słaby) ale oczywiście tak jak się umawialiśmy i hasło pójdzie na PW. MAESTRO bój się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
myślę, że nie mam czego, wszyscy dobrze wiedzą, że nie jestem fotogeniczny poza tym po takiej dawce (sam jestem w szoku) wiele osób wyglądałoby gorzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. albo w ogóle

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cytrynówka smakowała... Pierwszy raz byłem na zlocie kilkudniowym... Chętnie pojadę na kolejny i się poprawię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
my też pierwszy raz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ciesze się, że cytrynówka smakowała, następnym razem też się przygotujemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podziękowania dla wszystkich za wspólnie spędzony czas, szkoda tylko że już człowiek wstał i wraca do normalnego porządku dnia i tygodnia..
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem