Kolego turbo, które zostało zregenerowane jest już na złom. Możesz to zapewne sprawdzić poprzez luz promieniowy lub osiowy wirnika. Borykałem się z takim samym problemem, turbo miałem też zregenerowane i poprawy nie było żadnej, na kompie zero błędów egr sprawdzony, układ turbo calutki szczelny, wtryski sprawdzałem, stopień sprężania i bóg wie co jeszcze. Części tyle na wymieniałem, że nie zdołam ich tu wypisać by forum nie zaśmiecać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tych turbosprężarek się nie regeneruje! Garrett nie robi części do turbin więc firmy w Polsce, które się tym zajmują okłamują klientów pisząc, że turbosprężarki są naprawiane na oryginalnych częściach(kłamstwo i bzdura) Turbiny regeneruje się na częściach Meleta lub Made in China i efekty są takie jak w Twoim aucie. Gwarantuje ci, że nie wywalczysz od firmy gdzie robiłeś turbo, zwrotu pieniążków poniesionych za nieudaną regeneracje ani poprawy wykonanej usługi skoro nie udało się to za pierwszym razem. Nie chciałem cię tym postem wystraszyć, a tym bardziej wymądrzać na forum, chodzi o to by nie wkładać pieniędzy do kieszeni złodziejom!