View Single Post
Stary 26-10-2010, 09:25   #4
saimon035
ford::beginner

Model: Mondeo mk4
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Komis Zieleniewo/Morzyczyn

wlasnie dlatego oddaje do komisu, ze to co zarobia na sprzedazy swojego auta to (mam nadzieje) ze nie beda zdzierac ze mnie.
Slyszalem o tym komisie pochlebne zdania, daja rok gwarancji na swoje auta i papier ze auto nie jest kradzione.
wlasciciel bedzie w piatek w kraju wec zobaczymy ile w tym prawdy.
A dlaczego oddaje do komisu?
Po 1 Jesli faktycznie auta sa tutaj w dobrym stanie to chetnie zrobie zamiane na tanszy a nie na skarbonke bez dna.
Po 2 Komis po wstawieniu daje mozliwosc zkredytowania auta nowemu wlascicielowi.
Ciezko mi sprzedac roczne auto, ludzie mysla ze Bog wie co sie z nim dzialo skoro tak szybko sprzedaje, a jednak okazje sie zdazaja.
Jesli sie nie dogadam, to trudno zacisniemy zeby i moze jakos damy rade finansowo (nowa inwestycja - stad potrzaba gotowki), bo to, co sprzedaja inni handlarze czy ludzie prywatnie to istna zgroza i bezczelnosc.
W innych komisach jak bylem to po widoku ludzi tam pracujacych raczej dalbym im 5 lat za twarz (napakowany lysy i wytatuowany typ nie potrafiacy sklecic zdania lezacy na kanapie i nie raczacy nawet usiasc przy rozmowie) niz kupil samochod. Zreszta temat rzeka...
saimon035 jest offline   Odpowiedź z Cytatem