View Single Post
Stary 26-10-2010, 17:18   #8
LolleQ
ford::advanced

Imię: Sylwester
Model: Tourneo Courier Titanium
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie

Cytat:
Napisał saimon035 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To ja wstawie swojego mondziaka z silnikiem odrzutowym, ciekawe jak bedzie w opisie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To ja wstawię cieniasa jako Maybacha Exelero Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na serio to standardowa śpiewka kiedy kupujący skubnie się, że jest wałek i przyciśnie handlarza. Mi gość próbował zagonić Golfa 1.9TD jako TDI (różnic nie trzeba wyjaśniać), jak przyszło co do czego to stwierdził, że się nie zna, LOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał benny86 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Różnie bwya z kłopotliwymi klientami. Właśnie wróciłem z ASO z wymiany opon (w ASO bo kolejek nie byłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i byłem świadkiem jak koleś się kłócił że chce zlecić wymianę paska rozrządu w swoim aveo - problemw tym, że te auta mają łańcuch wymieniany co 10lat/250tys. km. Po półgodzinnej rozmowie facet z serwisu jak widział że gość niekumaty przyjął auto, wymienili łańcuch a po cichu stwierdził że uwielbia robić "kawał solidnej, nikomu nie potrzebnej roboty" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może klient był w krawacie? Znaczy: mniej awanturujący się? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Albo natrzaskał już te 250k km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 26-10-2010 o 19:49 Powód: regulamin pkt 21
LolleQ jest offline   Odpowiedź z Cytatem