Cytat:
|
Witam, mam kolejny problem, leje mi się olej gdzieś od góry miedzy kolektorem a pokrywą zaworów, tak że wokół wtrysków wszystko pływa. Kolektor wymieniłem, uszczelki kolektora również, pokrywa zaworów również została podniesiona i wymieniona uszczelka. Po umyciu i przejechaniu 1 tys. km silnik jest znów cały zaj....y. Czy może miał ktoś taką przypadłość i co z tym zrobił???
Z góry dziękuję
|
Też mam zaje...ny cały silnik, mechanik powiedział mi, że "pocą" się już trochę wtryski i delikatnie z pod pokrywy zaworów, ale leje, dosłownie się leje z uszczelki pod [eee i tutaj nie wiem jak to nazwać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ] deklem [?] pokrywą [?] nooo pod tym ustrojstwem gdzie schowane są wałki rozrządu, wiem że uszczelka kosztuje ~950zł i żaden mechanik nie chce podjąć się wymiany tego dziadostwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jedynie serwis, w którym żądają kolejnych tysięcy bo trzeba odkręcić jeszcze jakieś 3 pokrywy, pod którymi automatycznie również trzeba będzie wymienić uszczelki... .
Właśnie zaczynam szukać kupca na Focusa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a żal mi go jak cholera bo to na prawdę fajny samochód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.