View Single Post
Stary 28-10-2010, 23:36   #729
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Lubuski spam...

Ja już na miejscu w Wawce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z hotelu mam blisko pod Pałac Kultury więc w wolnej chwili zajdę bo jeszcze nie odwiedzałem tego miejsca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bartoszu a ja Ciebie dzisiaj na trasie widziałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mijałem Cię pod wiaduktem jak ta stara droga łączy się koło Niedoradza w kierunku do Zielonej. Zdążyłem z przodu zobaczyć tylko srebrną Kugę i rejestrację DW więc myślę sobie pewnie Ty. Dobrze, że się obejrzałem bo po nalepce Armina poznałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał b@rth Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
taki to pozyje ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ja wiem?
Przez te rozjazdy nie mam czasu do książek nawet usiąść....
A teraz na przyszły weekend mam już zaliczenie semestrowe z jednego przedmiotu..... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.