Ja już na miejscu w Wawce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z hotelu mam blisko pod Pałac Kultury więc w wolnej chwili zajdę bo jeszcze nie odwiedzałem tego miejsca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bartoszu a ja Ciebie dzisiaj na trasie widziałem
Mijałem Cię pod wiaduktem jak ta stara droga łączy się koło Niedoradza w kierunku do Zielonej. Zdążyłem z przodu zobaczyć tylko srebrną Kugę i rejestrację DW więc myślę sobie pewnie Ty. Dobrze, że się obejrzałem bo po nalepce Armina poznałem
Cytat:
taki to pozyje ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czy ja wiem?
Przez te rozjazdy nie mam czasu do książek nawet usiąść....
A teraz na przyszły weekend mam już zaliczenie semestrowe z jednego przedmiotu.....