Cytat:
Ja już na miejscu w Wawce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z hotelu mam blisko pod Pałac Kultury więc w wolnej chwili zajdę bo jeszcze nie odwiedzałem tego miejsca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
... wez jakis krzyzyk skombinuj i postaw na trawniku ... bo tak ostatnio spokojnie tam w tej wa-fce
Cytat:
Bartoszu a ja Ciebie dzisiaj na trasie widziałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mijałem Cię pod wiaduktem jak ta stara droga łączy się koło Niedoradza w kierunku do Zielonej. Zdążyłem z przodu zobaczyć tylko srebrną Kugę i rejestrację DW więc myślę sobie pewnie Ty. Dobrze, że się obejrzałem bo po nalepce Armina poznałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
... a widzisz, z Nowej Soli wracalem, na kawie u kolegi bylem... tak sobie spokojnie wracalem
Cytat:
Czy ja wiem?
Przez te rozjazdy nie mam czasu do książek nawet usiąść....
A teraz na przyszły weekend mam już zaliczenie semestrowe z jednego przedmiotu..... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
no ale wiesz ... luzik, czasy studenckie ... najlepszy okres ... tabuny lachonow ... ehhh
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.