Ok Dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam jeszcze jedno pytanie związane z samymi zegarami, tzn pewna osoba tak usuwała mi błąd że nie mogąc nic zrobić w kompie usunęła diodę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (normalnie porażka), jak tylko do tego doszedłem (tak jakoś ciemniej było na tablicy przy odpalaniu) to z buczałem go, oddał kasę i przywrócił diodę do życia, ale nie w tym rzecz. Po rozkręceniu zegarów przez grzebka mam nieprawidłowe wskazania zegarów (prędkość obroty ilość paliwa oraz temperature cieczy chłodzącej), prędkościomierz, obrotomierz oraz paliwo już skalibrowałem zgodnie ze wskazaniami modułu komfortu (według wskazań wyświetlacza w zegarach w trybie testu) mam jeszcze problem z temperaturą. Temperatura w tym module podawana jest w stopniach "C" ale w formie dziesiętnej w zakresie od 0 do 254 (bynajmniej wskazywane liczby nie są stopniami C i trzeba jakoś sobie to przeliczyć. Czy może ktoś wie jak to przeliczyć?