Temat: [Focus 2004-2008] Ile powinien palic 1.6 tdci 109 km
View Single Post
Stary 31-10-2010, 19:05   #53
Szejk.Ahmed
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: T
Silnik: Najlepszy
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Witam. ile powinien palic 1.6 tdci 109 km

Cytat:
Napisał Corleon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak dawno nie zaglądałem do tego tematuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

co do chip-tuningu to w sumie zbytnio nie pomoże...przynajmniej mój kolega mi tak powiedział. ma on foke mk2, ale w benzynie i po zrobieniu chip-tun zaczął mu więcej palić o ok 0.5l/100km

ostatnio na pełnym baku...zalanym aż do drugiego strzału pistoletu przejechałem tylko po mieście 650km. Biorąc po uwagę, że bak ma pojemność ?58l? i rezerwa zapala się przy ilości ON ok 6-7l to spalanie wychodzi ok 10l. Ale...już się przyzwyczaiłem do tego;D Może tyle pić...byle by odwdzięczył się bezawaryjnościąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kurcze coś naprawdę masz nie tak.ja na całym baku i też tankowałem do drugiego odbicia przejeżdzam po mieście 837/880 kilomertów