View Single Post
Stary 02-11-2010, 12:46   #490
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Hałasujący napinacz paska klinowego - wymienić cały napinacz czy tylko te kółko?

Cytat:
Napisał Szymekmondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://ford-esklep.pl/index.php?prod...99&cat_id=1490 co myslicie o tym kole pasowym jest to niby zamiennik DC ale.Gdy tam zadzwoniłem to dycao juz nie bd
Cytat:
Napisał maestro06 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w sumie wygląda inaczej niż to robione przez Dayco ale jeśli faktycznie prod. jest Bilstein to myślę, że warto tylko dopytaj jak z gwarancją i ewentualną reklamacją, poza tym patrząc na cenę jest to dobra oferta, bo po zniżkach za Dayco rok temu płaciłem 450pln
Panowie też się nad tym kołem zastanawiałem. Zaskoczyła mnie jedna rzecz w opisie: "Identyczne z oryginałem od producenta dla FORDA" - czyżby FORD zmienił producenta?? Tzn. zrezygnował z DAYCO na rzecz FEBI-BILSTEIN?? Być może to wynika stąd, ze Dayco były zbyt awaryjne lub F-B zaczął produkować koła pas. bez dotychczasowych wad, po prostu lepsze??