Temat: [Focus 2004-2008] Ile powinien palic 1.6 tdci 109 km
View Single Post
Stary 03-11-2010, 21:25   #60
Corleon
ford::average

Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1.6 TDCI (115KM)
Rocznik: 2011(rej w 2012)
Domyślnie Odp: Witam. ile powinien palic 1.6 tdci 109 km

Cytat:
Napisał kyloza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A myślisz że wszystkim nam co mamy silniki 1,6 TDCi 109 i wysokie spalanie w mieście ( do którego się przyznajemy bez oszukiwania) padł nagle owy czujnik ?
Chyba trzeba napisać do forda aby zrobił akcje serwisową Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja mam 90KMGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i wiesz...różne rzeczy na tym świecie się dzieją...więc może i ten czujnik jest jakiś wadliwyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z resztą ilu nas tu jest? 4-5? co się skarżymy na spalanie spośród tysięcy innych użytkowników tych aut także może akurat winny jest czujnik

I wolę chyba dla świętego spokoju go sprawdzić niż po jakimś czasie mieć sobie za złe, że tego się nie zrobiło(gdy za rok/dwa podczas gruntownego przeglądu okaże się, że czujnik jest padnięty;p)