No nie wiem co ci powiedzieć, przeanalizowałem twoje wykresy i widze że przy każdym pomiarze masz inne obciążenie silnika związane z innym wduszeniem pedału gazu( TP) raz 45%, raz 55%, i raz 65% zamiast zawsze wciskać do dechy 100% i tak trzymać ,co by można bylo coś potem porównywać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale widać że nic się nie załancza i że ciśnienie w doładowania jest adekwatne do wduszenia pedału gazu!!! przy TP = 65% komp daje pełen load = 100% i wtedy osiaga 240kPa doładowania przy 3000-3500obr. co jest prawidłowe !!! Czyli żaluzja nie pracuje tylko stoi w miejscu jak zamurowana
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że load czasem wskakuje na 0 to normalne, też tak mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No chyba że robiłeś te pomiary z gazem w podłodze, to wtedy wine ponosi wadliwy pedał gazu