Temat: [Mondeo 2007-2014] Jak dobierać opony zimowe.
View Single Post
Stary 05-11-2010, 09:46   #307
pwroblew
ford::average

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1,8 TDCi 100KM
Rocznik: 07/2009
Domyślnie Odp: Zimowe opony

Cytat:
Napisał raTek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
u mnie niby katalogowa jest 208km/h jesli w ogole dobrze znalazlem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wiec indeks wypadaloby miec 91H
z drugiej strony zima nie bede zasuwal nawet 160km/h Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
malo kiedy tak jezdze - do 150max.
ale niby indeksy wybiera sie do mozliwosci auta a nie do stylu jazdy i badz tu madry Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dlatego wybrałem do możliwości autkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tym bardziej, że miałem też na uwadze swojego ubezpieczyciela i ew, odpukać, późniejsze problemyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))

pozdr
pwroblew jest offline   Odpowiedź z Cytatem