Temat: [Mondeo 2000-2007] Podgrzewanie siedzeń
View Single Post
Stary 06-11-2010, 13:05   #232
zanzare
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: [MK3] Podgrzewanie siedzeń

Cytat:
Napisał karus11 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie wiem kto mu doradził kupić w aso. to jest zwykły przekaźnik ludzie !!!!!!!!!! i niech mi nikt nie pier... ze ma specjalną konstrukcję . Nie macie o tym pojęcia a piszecie !!!!!!!!!! chłopak wydał nie potrzebnie 90 zł brak mi słów beznadzieja !!!!!! powiem inaczej po wyjściu na złom przyniosłem sobię pięć takich z czego jeden zamontowałem, co lepsze za free !!!!!!!!!!
Może byś tak kolego trzymał jakiś poziom tego forum ? chyba że to dla ciebie za trudne ?!

Ja mu doradziłem bo nie wiedział, poza tym w którym momencie ktoś pier@#$%^ o specjalnej konstrukcji .
Ważne że ty wiesz o czym piszesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawy jestem jak włożysz pierwszy lepszy przekaźnik w gniazdo które w jakiś sposób określa układ złącza- no ale TY NIE-BEZNADZIEJNY człowieku!
jeśli w ogóle złącze ci spasuje.
jeśli włożyłeś jakikolwiek to pochwal się o jakim amperażu włożyłeś bo pewnie o właściwym

franc
zanzare jest offline   Odpowiedź z Cytatem