Temat: [Transit 1991-1994] Podczas jazdy coś za rechotało
View Single Post
Stary 07-11-2010, 15:50   #3
DriF
ford::beginner

Model: Transit
Silnik: 2.5 D
Rocznik: 1992
Domyślnie Odp: Podczas jazdy coś za rechotało

Cytat:
Napisał eMWuGSM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SAMYCH ŁOŻYSK SIĘ NIE WYMIENIA !!!

Wymianiasz całe podpory wału. Może być problematycznie ze śrubami (Torx 40), ale wszystko do ogarnięcia. Osobiście polecam podpory FeBi albo 4Max (z InterCars, w pudełku jest podpora z łożyskiem Optimala, czyli jakość dobra wbrew pozorom).
Dobrze Kolego a czy jeśli masz Wymienione Podpory Wału to możesz ruszać Wałem Góra-Duł oraz na boki czy wał jest wtedy sztywny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytam ponieważ u mnie jest taki objaw że mogę ruszać wałem Góra-duł
i stało się to po trasie 200km przejechanej a miałem 5km do Parkingu i tak już doczołgałem się na parking na miejscu zaraz sprawdziłem Wał i mogłem nim poruszać właśnie w tych kierunkach co do wymiany to wiem że wymienia się podpory wału a nie łożyska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

mam tylko wielką nadzieję że to nie tylny most Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Za Pomoc serdecznie dziękuję
DriF jest offline   Odpowiedź z Cytatem