Cytat:
|
Podpora ma zamocowane łożysko w elastycznym falistym fartuchu - ma się ruszać i to sporo (prawie centymetr na stronę), ale podczas ruszania wałem nic nie może stukać.
|
To już zgłupiałem ruszałem wałem bez oporu góra duł oraz na boki stało mi się to podczas jazdy po przejechaniu 200km coś chrupneło myślałem że to opona ( kapeć ) lecz wyszedłem z kabiny i wszystko ok no to do auta i pomalutku do domu zostało mi jakieś 5km i tak się doczołgałem tyle że podczas tej jazdy było słychać tarcie strzelanie nie wiem jak to opisać na Parkingu postanowiłem sprawdzić co jest i chwyciłem za Wał i okazuje mi się luz na nim mogę ruszać nim jak już opisywałem teraz to nie wiem czy to akurat podpory wału czy też tylny most poszedł sobie Pobiegać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylny most jest to Bliżniak sprawdzałem też czy koła się nie poluzowały ale nic takiego wszystko jest ok na co stawiacie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podpory czy też Tylny Most
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.