View Single Post
Stary 07-11-2010, 22:33   #107
Tom303
ford::advanced

Model: Cougar/Mondeo/S-max
Silnik: 2.5i/3.0i/2.0d
Rocznik: 1998/2005/2007
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej ?

Ja tez polecam te "moje" lampy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko ze ... nie do kazdego zderzaka beda pasowaly ale ja jestem zadowolony. Tylko ze mam ten problem, ze poniewaz te swiatla sa okragle, a nie jak wiekszosc prostokatne itd, czesto migaja mi sprzeciwka, ze niby jade na przeciwmgielnych ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wtedy wlaczam przeciwmgielne na znak, ze wcale na nich nie jade itd ... Akurat jak mam 2 pary "oczu" na dole w zderzaku ale jak ktos zamiast przeciwmgielnych wstawi te do jazdy dziennej, to nie ma czym zamrugac, ze to nie sa halogeny przeciwmgielne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Albo ze niby jade po zmierzchu na halogenach, bo wtedy one przy wlaczonych swiatlach mijania swieca dalej, tylko ze sa przyciemnione (tak jak to juz opisywalem), no ale ludzi myli ten okragly ksztalt i tez mi mrugaja, bo mysla, ze to przeciwmgielne. Tylko ze one wtedy swieca slabiutko i spelniaja funkcje pozycyjna. Co dziwne, przejezdzajac tak obok policji, zarowno i polskiej i niemieckiej, czy strazy granicznej, nikt jeszcze mnie za to nie zatrzymal, bo albo wiedza o co chodzi albo ... nie zwracali uwagi ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale tylko czekam na taka konwesrsacje i pokazanie obu oznaczen homologacji wybitych na szybce tych swiatel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A o tych tanich i swiecacych nierzadko na niebiesko paskow niby do jazdy dziennej, zlozonych z kilkudziesieciu diod to tak samo wolalbym wogole nie wspominac ...
Oczywiscie auto takie przegladu przejsc nie powinno ale dlaczego takie auta jezdza po drodze i nie widzialem jeszcze ani razu, zeby kogos takiego akurat policja zatrzymala ...
Swiatla te nierzadko swieca za ciemno jako do jazdy dziennej ale poniekad za mocno do jazdy po ciemku i co zauwazylem, to to, ze wielu takich amatorow ma je zle podlaczone, tzn swieca one dalej po zalaczeniu swiatel mijania ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I mowie tu nie o jednostkowym przypadku ...

Tomek

Ostatnio edytowane przez Tom303 ; 07-11-2010 o 22:36
Tom303 jest offline