View Single Post
Stary 10-11-2010, 00:20   #47
adam131
Minęło 9 lat i nic

Model: Mk4 Mondeo Ghia X automat; Fiesta
Silnik: 2.3 Duratec/161KM; 1.25/82KM
Rocznik: 2009; 2010
Domyślnie Odp: Kalendarz FCP 2011r

Zostałem przywołany do tablicy to odpowiadam, i żeby nie robić multi posta bez cytatów.

mouzes - masz rację, jestem cyniczny bo na tylu userów i memberów zebrać chętnych na 28 kalendarzy to są chyba jakieś jaja. Jacek pisał, że opłacalna i minimalna ilość to stówa. Do kwietnia szukał chętnych na 2010 r. Chyba sobie firmę wytapetował.

Agnesa - może i mogę zamówić 100 i rozdać wszystkim znajomym. Nasze Fordy warto promować. Twój jest naprawdę piękny. Tylko, że ja już zrobiłem swoje firmowe i musiałbym rozdawać jako bonus.
Czy mam pomysł? Już jest na linku "zdjęcia"

Triam - zloty są fajne ale nie zawsze każdemu pasuje. W pomorskim podchodzimy do kolejnej próby, może teraz się uda.

m_g - może i po ptokach ale zawsze szanse, małe jeszcze są. Tylko ilość w tej chwili ma znaczenie, jakość też ale terminy, terminy...
No i po co te przekomarzania i złośliwości. Szkoda czasu.

Wojtek - masz rację, jest szansa.

Anabela - z całym szacunkiem, ale ponowna dyskusja ile kartek itp opóźnia wszystko.

Triam - brawo, coś trzeba zacząć.

Kalendarze tak jak na 2010 w styczniu są już w zasadzie nieprzydatne. Każdy ma już wtedy na ścianie coś tam.

I tyle, jak kogoś uraziłem - przepraszam.

No i jeszcze najważniejsze. Czy Jacek podejmie po raz kolejny ryzyko druku i dystrybucji przy tak małym zainteresowaniu?

Ostatnio edytowane przez adam131 ; 10-11-2010 o 00:26
adam131 jest offline   Odpowiedź z Cytatem