Cytat:
Dzięki za uznanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Było momentami ciężko ale motywowanie i pomoc ze strony Dorki jest nieoceniona ( Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. musiałem słuchać - robić robić, szybko szybko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
Kilku aspektów instalacji nie ująłem jeszcze a była już o nich mowa (choćby sposób sterowania układu przez ECU i masa o której pisze zanzare). Samo robienie tutorialu trwało dłużej niż instalacja podgrzewacza i muszę resztę poskładać.
Będziemy działać dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS: W planach jeszcze sygnalizacja stanu pracy ale to już bajer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Najważniejsze że powstał taki tutorial i tu Szacun dla Ciebie Pablo_X, myślę że najważniejsze zrobione teraz tylko doszlifować, zwrócić uwagę na to gdzie mogą występować problemy i goto.
Powiedz jak się podłaczyłeś do skrzynki bezpieczników pod F3 ?
zakładam że trzeba odkręcić tą śrubę w skrzynce bezpieczników i co dalej ?
cały moduł ten z bezpiecznikami wychodzi czy gdzieś jakieś zaczepy są ?, no i jak jest mocowany konektor który wchodzi do bezpiecznika zaczep jakiś ?
mnie to w weekend czeka także chcaiłbym wiedzieć czego się spodziewać