View Single Post
Stary 11-11-2010, 13:33   #64
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
Domyślnie Odp: Kalendarz FCP 2011r

12 dobrze zrobionych zdjęć na pewno się znajdzie

ja szukałbym ich w tematach o mondkach
Enga, JVC, kameleona i tomgola
coś nie coś znalazło by się napewno w temacie Pumy Agi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

NIezłe zdjęcia widziałem też w temacie o ST-ekach MAG -a

Qvadrat i Wojtfb1 też dysponują niezłymi fotami w swoich tematach [[;

lukasz1983 ma ślicznego pomarańczowego focusa

Smokie (od pewnego czasu nie ma go u nas na forum nie wiem czemu) ma dwa śliczne focusy RS-y

Komora auto również nadaje się do kalendarza, mimo że prawdę mówiąc nie wiem czy chłopak ma swój temat na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (juz sprawdziłęm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. temat swój ma a fotki ma takie że starczyłoby na wszystkie miesiące w kalendarzu) dla mnie idealny kandydat na sierpień (bo wtedy własnie był zlot w Opolu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

PAffcio ma śliczne mondeo mk4 i z tego co pamiętam również kilka dobrych jego zdjęć

Widziałem też kilka super zdjęć Czerwoniutkiej Fiesty Michała (mimo że on sam twierdzi zupełnie inaczej)

jak coś to na pewno zdjęć jest więcej, powiedziałem tylko o takich, które nasuwają mi się niejako z automatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes jest offline   Odpowiedź z Cytatem