View Single Post
Stary 13-11-2010, 01:07   #103
Jacek
Administrator

Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Kalendarz FCP 2011r

OK, to teraz moj głosik w tym temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie chciałbym siać defetyzmu, żeby nie zgasić zapału bijącego z Waszych wypowiedzi... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja zgadzam sie z tym co napisał adam131 - żeby na tyle osób nie uzbierać 100szt, nawet tych 50szt... to naprawdę są jakieś jaja.... Liczba zgłoszeń zainteresowanych kalendarzem (zbliżona do ostatniej) jaskrawie to pokazuje. Najlepiej niech każdy sobie zrobi kalendarz z dowolnym przez siebie wybranym zdjęciem i dopiskiem fordclubpolska (sa takie oferty na pojedyncze sztuki, choćby na Allegro). Wszyscy będą zadowoleni, każdy będzie miał kalendarz ze zdjęciem jakie mu sie podoba. Na klubowy kalendarz z prawdziwego zdarzenia to chyba jeszcze nie czas. Może za rok, za dwa.

Ale...

Żeby też za smutno i zbyt przygnębiająco nie było, to jestem za podjęciem próby stworzenia czegoś jeszcze na teraz. Może akurat. Udało się załatwić drukarnię - super. W poniedziałek dowiemy się jak wygląda oferta i coś zadecydujemy. Zdjęcia powoli napływają, na pewno uda się wybrać te najbardziej pasujące do kalendarza.
Ja dla siebie wezmę również egzemplarz, ale nie będę angażował w to większych środków, bo jeszcze czuję gorycz straty po ostatnim. Do tej pory zastanawiam sie co zrobić z kalendarzami i kopertami na nie. Zajmują mi sporo miejsca, możecie wierzyć (4 dość spore kartony), a nie mam serca na razie ich niszczyć.

[Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty]
[Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??]

Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie...
Jacek jest offline   Odpowiedź z Cytatem