View Single Post
Stary 16-11-2010, 12:30   #1
piterek9112
ford::amateur

Model: Transit
Silnik: 2496,00
Rocznik: 1998
Unhappy Na odpalonym silniku biegi wchodzą bez sprzęgła

Witam. Mój problem polega na tym że w Fordzie Transicie z 1998r o silniku 2,5D którego jestem użytkownikiem coś stało się z biegami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proszę o diagnozę.
Opis całej sytuacji:
Jadąc po mieście stanąłem na światłach. Ruszając z nich nie mogłem wbić żadnego biegu. W końcu się udało.Stanąłem po raz drugi i żeby ruszyć musiałem zgasić auto, wrzucić na dwójkę i odpalić na sprzęgle lecz auto od razu ruszało. Jakoś dojechałem do domu. Pod wieczór autem chciałem podjechać do znajomego mechanika. Wrzuciłem jedynkę i ruszyłem. Jadąc wrzuciłem na chama dwójkę i silnik zaczął zgrzytać a pojazd stanął. Po zaciągnięciu auta pod dom gdy odpalałem i wrzucałem bieg na sprzęgle to silnik charczał . W obecnej sytuacji auto można odpalić i wrzucać biegi bez sprzęgła. Proszę o pomoc bo nie wiem czy ładować się w koszta naprawyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z góry dziękuję.
piterek9112 jest offline   Odpowiedź z Cytatem