Cytat:
czesc , jesli chodzi o drgajacy pasek , to jesli piszesz ze wymieniles caly amortyzator to rozumie ze miales na mysli caly kompletny napinacz ???? ....jak bys kaze wyrzucił do smieci , podkreslam kolo firmy dayko . daj znac jak ci poszlo
|
Hehe, dobre .... a czy przypadkiem udalo cie sie przeczytac chocby ta strone w calosci ? jak tak to bedziesz wiedzial ,ze i tak za chwile ci znow ci sie ten pasek odezwie. I pewnie znow wstawisz kolo dayko , podkreslam firmy dayko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Milej luktury, ale warto bo sie dowiesz jakie bledy poczynil ford i jakie w nastepstwie TY, a ok 30 strony wpadnie ci w oko informacja ,ze trzeba dostawic sprzeglo i nie chodzi tu o napinacz.
Dayko - koło pasowe wstawiane przez ASO i przeze mnie plus nowa sprężyna na napinaczu i wszystkie 3 rolki i pasek ... drgania budy na biegu jałowym ustały na jakieś 5 tyś km teraz powtórka z rozrywki i niedługo zakładam sprzęgiełko od Hdi - wydatek 200 zł plus moje brudne ręce i może pomoże na dłużej - więc abym tylko ja miał pecha do Dayco bo wcale ale to wcale nie uważam że to zła jakość wykonania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.