Cytat:
Dwie strony wcześniej podałem link, jest tam i fulda, że tak powiem nadwyraz dobrze wypadła na śniegu, gorzej na mokrym
http://www.auto-motor-i-sport.pl/tes...pon-10607.html
Co do opon z internetu to niestety często tak jest że coś mają ,ale tylko na stronie, oni też kupują u producenta lub z dużych hurtowni i jak nie ma to nie ma nigdzie chyba że ściągają z niemcowni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
HA! jvc jesteś niesamowity!!!
Co do w/w testu, to miałem go cały czas przed oczami (w wersji papierowej) przy wyborze opon. I tak na niego patrząc, to właśnie nie najlepsze właściwości tych opon na mokrym mnie zastanawiają, zwłaszcza, że jak wiemy, nasze zimy są bardziej mokre niż śnieżne. Tak w ogóle Fulda dostała prawie najgorsze oceny na mokrym i suchym, ze wszystkich testowanych tam opon, za to najlepsze na śniegu i aż dziwi 4-te miejsce, zważywszy, że waga punktów w trzech kategoriach jest po 33%.
I jeszcze jedno: pisząc ten tekst sprawdziłem na stronie Fuldy - tam nie ma rozmiaru 205/60 w 16", jest tylko 205/55. Na stronie oponeo.pl w sprzedaży jest profil 60 w 16". Ja już nic z tego nie rozumiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.