Cytat:
|
To jest to co napisałem na początku dyskusji.
Więc koncepcja kalendarza nie jest zaskoczeniem.
|
Ale czy ja mówię że jest dla mnie zaskoczeniem? Po prostu uważam, że ta koncepcja jest błędna, a w każdym razie w takim rozumieniu jak to w tej chwili wygląda. Mam chyba prawo do wyrażenia własnej opinii, prawda?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zresztą umieszczenie akcentów "społecznościowych" w kalendarzu mogłoby być fajne, ale nie na tej zasadzie, ze co drugi miesiąc jest zilustrowany źle wykadrowanym, prześwietlonym zdjęciem ze zlotu które przedstawia grupę osób które sobie stoją i ze sobą gadają. Po pierwsze takie zdjęcia powinny moim zdaniem spełniać jakieś minimalne kryteria poprawności (a chyba żadne z tych co widziałem w galerii ich nie spełnia), a po drugie raczej lepiej by było, gdyby były one jednak dodatkiem do zdjęć aut mających jakieś walory artystyczne. Można to zrobić na różne sposoby, np. każdy miesiąc zilustrować atrakcyjnym zdjęciem auta i dodatkowo wkomponować gdzieś zdjęcie "społecznościowe" w mniejszym formacie. Wtedy miałoby to ręce i nogi.
Przecież kalendarz powinien być ozdobą, powinien być przede wszystkim po prostu ładny.