View Single Post
Stary 17-11-2010, 15:35   #139
Rijndael
ford::professional

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Kalendarz FCP 2011r

Cytat:
Napisał Wojtek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest to co napisałem na początku dyskusji.
Więc koncepcja kalendarza nie jest zaskoczeniem.
Ale czy ja mówię że jest dla mnie zaskoczeniem? Po prostu uważam, że ta koncepcja jest błędna, a w każdym razie w takim rozumieniu jak to w tej chwili wygląda. Mam chyba prawo do wyrażenia własnej opinii, prawda? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zresztą umieszczenie akcentów "społecznościowych" w kalendarzu mogłoby być fajne, ale nie na tej zasadzie, ze co drugi miesiąc jest zilustrowany źle wykadrowanym, prześwietlonym zdjęciem ze zlotu które przedstawia grupę osób które sobie stoją i ze sobą gadają. Po pierwsze takie zdjęcia powinny moim zdaniem spełniać jakieś minimalne kryteria poprawności (a chyba żadne z tych co widziałem w galerii ich nie spełnia), a po drugie raczej lepiej by było, gdyby były one jednak dodatkiem do zdjęć aut mających jakieś walory artystyczne. Można to zrobić na różne sposoby, np. każdy miesiąc zilustrować atrakcyjnym zdjęciem auta i dodatkowo wkomponować gdzieś zdjęcie "społecznościowe" w mniejszym formacie. Wtedy miałoby to ręce i nogi.

Przecież kalendarz powinien być ozdobą, powinien być przede wszystkim po prostu ładny.
Rijndael jest offline   Odpowiedź z Cytatem