hej , dzięki za zainteresowanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., właśnie że mi nie tryka , jedyne trykanie jest w momencie przekręcenia kluczyka w stacyjce na pozycje ON to przy pompie słychać jedno , pojedyncze , bardzo ciche ( cyk) , wywnioskowałem po zdjęciach elektrozaworu w internecie że to robi pojedyncze CYK właśnei koło Korektora zapłonu , a pytam bo nie wiem już czy powinno Cykać cały czas przez 3 -4 sekundy ? ( tak piszą w internecie że powinno i że powinno być słychać nawet w aucie)
problemów jako tako z odpalaniem nie mam , będą dopiero przy -10 ( w tamtym roku tak było ) , wcześniejsze 3 zimy auto odpalało jak szalone nawet w największe mrozy , ale też wydaje mi się że zawsze słyszałem wtedy jakieś cykanie .... ale to było dawno i nie prawda , nie pamietam już tak naprawde ....
jak jest około +20 na zewnątrz to podczas odpalania autko zadymi odrobine na czarno , obecnie przy +6 do +15 dymi na czarno dłużej - aż się nei zagrzeje ...
Czytałem tez ze to może być to "ustrojstwo" zepsute właśnie i nei zmniejsza ilości paliwa gdy zimny silnik i zalewa go dymiąc charakterystycznie na czarno ....
nadal czekam na pomoc , dzięki wielkie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.