Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie felgi i oponki na zimę ?
View Single Post
Stary 18-11-2010, 14:10   #259
adi2003
ford::amateur

Imię: Krzysiek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Jakie felgi i oponki na zimę ?

Cytat:
Napisał drinks Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam zabukowane w m-cu, którego nie zdradzę 3 kpl, jutro decyzja, czy biorę te, czy inne, jeśli inne, dam ci znać, gdzie leżą.
Ale fakt, jest z nimi kłopot w całej Polsce, dziś dostałem info z salonu Toyoty w Ełku że są w stanie załatwić, ale po prawie 700zł/szt......

Oczywiście mówię o rozmiarze 215/60/R16
Hej DRINKS, daj spokój, odpuść sobie jeden komplecik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., kup jeden zestawik inny i będziesz wiedział który lepszyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obawiam się że produkcję skończyli i już, w niektórych hurtowaniach mówią że w tym sezonie już się nie kupi
a tak swoją drogą koledzy co zrobić jak nam walnie guma na amen a nie ma gdzie dokupić nowych??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
adi2003 jest offline   Odpowiedź z Cytatem