View Single Post
Stary 18-11-2010, 15:31   #1508
Snajper_881

Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał kamilek30 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, mam mondziaka 2.0 tddi 115km, i to jest za mało jak na gabaryty tego auta, warto cos tu kombinować z chipami ? kazdy mechanik mi tego odradza wiec sam sie pogubilem w tym... jak mozna by bylo podniesc w moim aucie moment obrotowy bo to mnie najbardzije interesuje... no i w rozsądnej cenie by to bylo. dziękuje za sugestie i pozdrawiam
Kwestia jak będziesz używać moc po CHIPie. Jak do startu z pod światłem, to może to skrócić trochę żywotność podzespołów, ale to chyba logiczne ? Myślę, że przy normalnym użytkowaniu auta, regularnej zmianie filtrów, oleju (!) szanse na uszkodzenie czegokolwiek są nikłe...
Chyba, że CHIP będzie robił dupa a nie tunner.
Orientacyjnie wartości, których możesz się spodziewać to okolice 140KM/340NM. Zaufaj, inna bajka... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli chcesz w dobrej cenie, a przede wszystkim co najważniejsze porządnie i bezpiecznie zwiększyć moc poprzez CHIP, pisz PW do HEKO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem