JA korzystam z Phantoma stacji multimedialnej ale 1 din z wysuwanym monitorem 7 cali powiem tylko ja nie narzekam gra dla mnie ładnie odbiera każdy format plików nawigacja chodzi bez problemów TV tez jak antenkę kupiłem odbiera ładnie DVD odbiera ładnie filmy z napisami odtwarza nie czyta RMVB tylko z tego co zarazie zdążyłem zauważyć i nie można słuchać muzyki i jechać z nawigacja nie da sie tego pogodzić albo jedno albo drugie.Nadmieniam ze mam to radio 2 rok i bez zastarzeń.)Ogólnie jak ktos duzo podrózuje to jest dobre radio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mozna podłaczyc monitor lub dwa dodatkowe do niego jeszcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I naprawde ma duzo funkcji te radio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam cos takiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://aukcjewp.wp.pl/stacja-multime...318320862.html