Cytat:
|
Taaaa....za 250zł
Wystarczy zamiennik, na allegro za 50 zł, rodzaj wtyczki znajdziesz w tym wątku, trzeba się trochę wysilić i poszukać.
|
oryginał drogi fakt, ale niebo lepszy od zamiennika. Jeździłem rok na zamienniku i w końcu kupiłem oryginał.
1.antenę zamienną trzeba gdzieś schować (i to ogranicza jej skuteczność) im bardziej chcemy ją zakamuflować, tym gorsze rezultaty.Jednak jak coś jest na dachu, to działa optymalnie.
2.można wywalić ją na zewnątrz ( ma magnez) trzeba jednak pamiętać o zdejmowaniu jej podczas wjazdu do myjni ( ja nie ściągałem i mam porysowany dach)
3.w stopce jest nie tylko antena GPS, ale także elementy od UKF (zazwyczaj wcześniej czy później po śmierci anteny GPS odczujemy utratę skuteczności anteny UKF)
Ściągać za wszelką cenę bat od GPS przed wjazdem na myjnię!!! Ja w ten sposób załatwiłem/uśmierciłem swoją stopę.
Cytat:
|
Witam
mam kłopot
mam navi denso panel dotykowy z nową mapą, niby cos tam szuka - nawet znajduje.
Ale nie moze zlokalizowąc moje położenia. Nie bardzo jest manualny do takich spraw, możecie polecić kogoś jakąś firmę itd w okolicach POZNANIA
Pozdrawiam
|
Najlepsza firma jest właśnie TU !!! czytaj a znajdziesz odpowiedź na wile pytań
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.