Cytat:
Napisz firmę i model ale jeżeli ma napisane na obudowie 150W to będzie to coś bezużytecznego firmy voice kraft lub podobnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do subwoofera (w zależności do wielkości) potrzebujesz minimum 200W RMS żeby coś z tego było.
O kondensatorze poczytaj w poradniku bo nie chce mi się tłumaczyć co gdzie i dlaczego... Temat z poradnikiem jest podwieszony więc łatwo znaleźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze jedno - jakie masz okablowanie skoro piszesz, że jest ? Bo mam dziwne wrażenie, że nie bardzo wiesz o czym mówisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Co do okablowania to mam podciągnięty kabel zasilający i cinche z radia, kończą się w bagażniku.
Co do wzmacniacza to jest caliber ca 502n i jest na nim napisane 300W a nie 150W.
http://www.mediamarkt.pl/produkty/au...niacze/ca-502n
Ja też mam takie wrażenie, cholera dla mnie to czarna magia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale bym chciał żeby to wszystko dobrze zagrało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.