View Single Post
Stary 22-11-2010, 12:23   #11
mkaminski100
ford::expert

Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
Domyślnie Odp: jak otworzyć klape bagażnika bez pilota

Cytat:
Napisał maureliusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
He, he, he - popieram 100%!
U mnie była woda i... chrupał lód na mrozie :-) Ja właśnie po wysuszeniu, przeczyszczeniu zakleiłem tę gumę silikonem-wieczną gumą czy jak to się zwie.
Dla pewnosci zrobilem to samo. Mam nowy typ ale nie pasuje do starego (trzeba drutowac), wiec zalozylem uzywke.

Cytat:
Napisał damiasek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie był bym tak brutalny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zawsze można otworzyć drzwi kluczykiem i od wewnątrz dostać się do bagażnika. A potem można już kombinować np. zdjąć plastikową tapicerk i dostać się do przewodów wypiąć kostkę i podpiąć na kabelku tymczasowo jakiś mikrostk za kilka pln ze sklepu z elektroniką i mieć otwieranie od wewnątrz do czasu naprawy.

Pozdrawiam
Damian
Wystaczy wydlubac wlacznik (2 srubokrety po bokach), przeciac kable i zlaczyc, zeby sie otworzylo. Oczywiscie trzeba miec drugi na podmiane lub przynajmniej mikrostyk do wymiany.
Z tym mlotkiem to zart taki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mkaminski100 jest offline   Odpowiedź z Cytatem