View Single Post
Stary 23-11-2010, 11:31   #13
Janina Wojt
ford::amateur

Model: Mondeo 4
Silnik: 2L diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Navi Media 7106g

Witajcie,

Ja te nawigacje mam w pracy ( Bank ) w 22 Focusach, 8 Mondeo i 3 S-Maxach.
Auta jeżdżą po całym kraju, sprzęt ma 1 do 2 lat w zależności od tego kiedy auto do nas trafiło. Zajmuje się flotą, stąd wiem jak to jest. Przez ten okres awarie były w 2 urządzeniach - jedno naprawili w 24h na miejscu ( przyjechł ich serwis na miejsce gdzie chcieliśmy - my mieliśmy szkolenie pod Krakowem, i tam nam pasowało ), w innym zepsuła się karta z mapą, to przez internet nam przeinstalowali, a gadał ze mną bardzo konkretny i miły facet przez telefonGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja tam nie jestem jakąś maniaczką, ale dla mnie to dobre nawigacje. Nie wiem, nie mam porównania do tego co tu ktoś nazywał "fabryczną" ( tu dowiedziałam się że one nie są fabryczne, tylko od innej firmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale jak dla mnie to działa tak jak ma działać. Kiedyś nasi ludzie błądzili, nie trafiali na adresy i na czas, strata pieniędzy i nerwów. Teraz zawsze wiedzą gdzie jechać, i wszyscy mówią że to fajne jest. Ja sobie muzyki posłuchać lubię albo książki ( mam na mp3 ) i w czasie jazdy to super jest. A z radia to Trójki słucham prawie na okrągło i pozdrawiam Pana Marka Niedźwiedzkiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wprawdzie jest u nas jeden dyrektor taki co mówi że nie jest "najlepiej" jak mogło by być, ale on do wszystkiego sie czepia... Laptopa Sony za 12 tys. dostał firmowego, i narzeka ...

Acha, z tych co jeżdżą firmówkami, to wiem że prywatnie chyba z 5 osób kupiło te navimedie do VW, Toyoty i mąż kierowniczki chyba ma w honda CRV czy jakoś.

Pozdrawiam

Janina
Janina Wojt jest offline   Odpowiedź z Cytatem