To nie wrak, to moja maszynka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak serio, koszt naprawy wyliczyli mi na 7200 :O, wartośc przed wypadkiem 4100zl, naprawa jest ekonomicznie nieuzasadniona, wartość "pozostałości" to 1300zl, wypłata odszkodowania= 2700zl. Zdjęcia ze środka bagażnika nie zrobiłem ponieważ nie da rady go otworzyć, a nie mam jak wepchnąć aparatu pod dywanik, widziałem że podłoga się trochę w bagażniku wygięła i się zrobiła fałdka. Lewa podłużnica lekko się zgięła widać na zdjęciu, prawa jest w dobrym stanie, ale też chcę ją wymienić. Poza tym lampy i zderzak do wymiany ale to już wymienie na własną ręke, uszkodzeń wnęki od kołą zapasowego z zewnątrz nie widze, chyba że to chodzi o podłoge wokół tej wnęki, lewe tylne drzwi dość ciężko się otwierają ( to od chwili stłuczki), więc essi troche w dupę dostał, mam nadzieje to zrobić za jakieś 1500 żeby jeszcze ładne światełka kupic i zderzacczek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak myślicie będzie jeżdził?