no ja grafikiem też nie jestem ale na tyle na ile monitor pozwoli mogę poustawiać. Nie wiem tylko czy kolory będą identyczne na wydruku.
Zdjęcia ENG też nie nadają się do druku chyba. Ładny HDR z jednego zdjęcia ale same czarne plamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. natomiast JVC mam mistrzostwo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
poza mustangiem który fajnie było by mieć w oryginale, taki prosto z aparatu. To oczywiście moja opinia tylko. Wcale nie wiem czy słuszna z ogólną koncepcją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zważywszy jednak na to, że projekt całkiem fajny a czasu jeszcze trochę, można by to ulepszyć tak aby
Cytat:
|
normalnie kalendarz Pirelli się chowa [[;
|
było jeszcze bliżej prawdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co do października, to wcisnął bym tam foczkę komora obok XR2i i z nich zrobił dwa duże. Ta foczka ma potencjąl i gra z ixerdwóką która bądź co bądź kult furą jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A zamiast tego zdjęcia z rzędem aut pod lasem, które jest przepalone i są białe plamy wstawił bym trzecie zdjęcie Qvadrata z porshe i r8