Cytat:
|
fakt ... ale to moje zdjecie akurat i oryginal ma sie nijak do tego co pokazales
|
specjalnie wziąłem nieobrobione, padło na Twoje bo auto ładne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z takim przerobionym już nic się nie da zrobić. To był przykład tylko, taki na szybko, żeby pokazać o co mi chodzi. Mam nadzieję, że nie naruszyłem praw autorskich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
...moze poczekajmy na to co sie uda agnes pozbierac od "wlascicieli" fotek, a dopiero pozniej zacznijmy plakac ...
|
Ależ nie płaczę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po prostu lepiej mówić o niektórych rzeczach zawczasu. Chyba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
lepiej mówić o niektórych rzeczach zawczasu.
|
to gdzie byłęs jak Cie nie było ? teraz już czasu nie ma...
mowiłam, trąbiłam wczesniej... zgłaszac co nie tak, co dobrze itepe... ostatnia wersja ma te same zdjecia co druga, wiec nie wmówisz mi, ze sa nowe akurat te, któr epodałes jako do korekty.
zdjęcie enga i mustang sa od pierwszej wersji