View Single Post
Stary 28-11-2010, 13:11   #232
subratri
Zablokowany

Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
Domyślnie

Cytat:
Napisał b@rth Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...moze poczekajmy na to co sie uda agnes pozbierac od "wlascicieli" fotek, a dopiero pozniej zacznijmy plakac ...
Ależ nie płaczę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po prostu lepiej mówić o niektórych rzeczach zawczasu. Chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dopiero mi przechodzi foch na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powoli wraca do normalności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
napewno właściciele mają oryginały.
Poza tym... te wersje pojawiły się niedawno, jak przeglądałem wątek wcześniej to temat był w powijakach.
Wczoraj jednak... no fajny ten kalendarz, dobrze by było, żeby był ładnie zrobiony, nie jak paczka zdjęć z komórki.
Serio służę pomocą w obrabianiu.
Nie ma m nic do samych wyborów jak pisałem wcześniej - poza październikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 28-11-2010 o 19:53 Powód: Połączenie 2 postów napisanych pod rząd.
subratri jest offline   Odpowiedź z Cytatem